Synpunkter på utbildningen
24 juni, 2019

Vi söker en svenskalärare till vår nystartade verksamhet i Uppsala!

1997 var året då MoA Lärcentrum startade i Linköping, med visionen att erbjuda en högkvalitativ, varm och hjärtlig utbildning för vuxna. Verksamheten har sedan dess vuxit stadigt och i nuläget har vi 10 skolor runt om i landet och avtal med 30 kommuner. Vi kan med stolthet säga att vi idag är ett av de större utbildningsföretagen inom vård-och omsorgsutbildningar. Vi på MoA känner stor glädje och stolthet över att årligen utbilda ca 5 000 elever och bidra till att fler människor får en anställning efter att ha studerat hos oss. Vårt mål är att alltid vara elevernas första val i öppna jämförelser mellan skolor. Vi lever efter våra ledord och värderingar Hjärtligt – Inspirerande – Engagerande – med Kvalité. Vi värderar starkt vår teamkänsla och att ha kul och trivas på arbetet!

MoA Lärcentrum har som ensam extern aktör fått det ärofyllda uppdraget att ansvara för Uppsala kommuns Vård och Omsorgsutbildning från och med i höst. Nu söker vi därför en
inspirerande och engagerad Svenskalärare!
Arbetsuppgifter: Uppdraget består av klassrumsundervisning i SFI och svenska som andraspråk för elever som läser en kombinationsutbildning inom vård och omsorg. Uppdraget förutsätter ett nära samarbete med yrkeslärarna. I tjänsten ingår även undervisning i Svenska1 för de elever som läser Vård- och omsorgsprogrammet.
Vi erbjuder dig: En spännande resa där du, precis som dina övriga nyanställda kollegor på plats, är aktiva i att skapa och utveckla verksamheten i Uppsala. Ni får ett nära stöd från företagsledningen och övriga skolenheter. Ni formar och bygger er verksamhet tillsammans, inom ramen för avtalet med Uppsala kommun och MoAs värdeord; Hjärtligt – Inspirerande – engagerande – med Kvalité.

Utbildning/Erfarenhet: Du har lärarexamen och lärarlegitimation med behörighet att undervisa i SFI/svenska som andraspråk samt pratar gärna flera olika språk och har kunskap i språkutvecklande arbetssätt. Har du 90 hp i svenska är det en merit. Som person har du en pedagogisk fallenhet och förmåga att motivera och inspirera människor du möter. Du brinner för att arbeta nära de studerande i deras utveckling och har ett inkluderande arbetssätt. Erfarenhet av utbildning för vuxna, mångkulturellt arbete samt digitalt lärande är meriterande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet, samarbetsförmåga och kreativitet.

Tillträde: Enligt överenskommelse, dock senast 2019-10-01

Varaktighet: Tillsvidare (vi tillämpar provanställning på sex månader). Tjänstens omfattning är på 80 – 100 %

Löneform: Fast månadslön (MoA Lärcentrum har kollektivavtal och tillämpar individuell lönesättning)

Ansökan: Du är varmt välkommen att söka tjänsten genom att skicka ditt CV och personliga brev till jobbansokan@moa-larcentrum.se

Ansök senast 2019-07-26!
Kontaktperson: Helena M. Källström, Utvecklingschef
Mail: helena.kallstrom@moa-larcentrum.se