Synpunkter på utbildningen
14 december, 2018

Vi söker en Provadministratör till MoA Lärcentrum i Motala

1997 var året då MoA Lärcentrum startade i Linköping, med visionen att erbjuda en högkvalitativ, varm och hjärtlig utbildning för vuxna. Verksamheten har sedan dess vuxit stadigt och idag har vi 10 skolor runt om i landet och avtal med 30 kommuner.

MoA Lärcentrum erbjuder klass- och distansstudier inom vård- och omsorgsprogrammet, barn- och fritidsprogrammet, yrkesväktarutbildning, grundläggande och gymnasiala allmänna teoretiska kurser samt SFI. Vi kan med stolthet säga att vi idag är ett av de större utbildningsföretagen inom vård-och omsorgsutbildningar. Vi på MoA Lärcentrum känner stor glädje och stolthet över att årligen utbilda ca 5000 elever och bidra till att fler människor får en anställning efter att ha studerat hos oss. Vårt mål är att alltid vara elevernas första val i öppna jämförelser mellan skolor.

Vi lever efter våra ledord och värderingar Hjärtligt – Inspirerande – Engagerande – med Kvalité. Vi värderar starkt vår teamkänsla och att ha kul och trivas på arbetet!

 

Beskrivning av arbetsuppgifter:

Som Provadministratör ansvarar du för provsituationen för de elever som studerar på distans i Motala och Mjölby. Du förbereder provsituationen, du fungerar som provvakt och du ansvarar för efterarbetet genom att bl a skicka vidare genomförda prov till ansvarig lärare. Din placeringsort kommer vara Motala, därutöver kommer du en dag i veckan arbeta i Mjölby.  Det är viktigt att du är väl förtrogen med att arbeta med datorn som arbetsredskap. Du ska också vara tydlig och korrekt i din kommunikation, såväl muntlig som skriftlig. Ditt arbete samordnas med övriga administratörer, lärare och kollegor inom verksamheten.

 

Beskrivning av kvalifikationer:

Du behöver vara ytterst strukturerad, ordningsam och lösningsfokuserad som person samt förstå vikten av ansvarstagande och vänligt bemötande. Vi arbetar som ett team, även om vi befinner oss på olika orter. Initialt kommer du dock till stor del av tiden vara den enda som är placerad på orten, varför självständighet, ansvarstagande och god initiativförmåga är ett krav.

Du förväntas ha god IT-vana. Språkligt kan du flytande svenska i tal och skrift, andra språkkunskaper är meriterande. Erfarenhet av skoladministration sedan tidigare är meriterande men inget krav.

 

Tillträde: Omgående eller enligt överenskommelse.

 

Varaktighet: Tillsvidare. Tjänsten är på 65 – 80%. Vi kommer överens om ett schema som passar både dig och verksamhetens behov.

 

Lön: Fast månadslön. MoA Lärcentrum tillämpar individuell lönesättning och vi har kollektivavtal.

 

Kontaktperson: Verksamhetschef Marina Graneskog

Tel växel: 010 – 2070601

Tel direkt: 073 – 6567643

 

Ansökan: Är du personen vi söker och vill vara med i vårt framgångsrika team, är du hjärtligt välkommen att söka tjänsten så snart som möjligt! Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan därför komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Du ansöker genom att maila ditt CV & personliga brev till: marina.graneskog@moa-larcentrum.se

 

Ansök senast 2019-01-07!

 

Adress: MoA Lärcentrum, Södra Allén 21, 591 37 Motala