Synpunkter på utbildningen
18 februari, 2019

Vi söker en lärare till Vård-och omsorgsprogrammet i Stockholm!

1997 var året då MoA Lärcentrum startade i Linköping, med visionen att erbjuda en högkvalitativ, varm och hjärtlig utbildning för vuxna. Verksamheten har sedan dess vuxit stadigt och idag har vi 10 skolor runt om i landet och avtal med 30 kommuner. MoA Lärcentrum erbjuder klass- och distansstudier inom vård- och omsorgsprogrammet, barn- och fritidsprogrammet, yrkesväktarutbildning, grundläggande och gymnasiala allmänna teoretiska kurser samt SFI. Vi kan med stolthet säga att vi idag är ett av de större utbildningsföretagen inom vård-och omsorgsutbildningar. Vi på MoA Lärcentrum känner stor glädje och stolthet över att årligen utbilda ca 5000 elever och bidra till att fler människor får en anställning efter att ha studerat hos oss. Vårt mål är att alltid vara elevernas första val i öppna jämförelser mellan skolor.

Vi lever efter våra ledord och värderingar Hjärtligt – Inspirerande – Engagerande – med Kvalité. Vi värderar starkt vår teamkänsla och att ha kul och trivas på arbetet!

Ditt arbete kommer bestå av klassundervisning och distansundervisning i vård- och omsorgsämnena för elever inom vuxenutbildningen. Förutom undervisning tillkommer andra för läraruppdraget naturligt tillhörande uppgifter, såsom administrativa uppgifter och utvecklingsarbete tillsammans med dina kollegor. Uppföljning av APL-placeringar och APL-besök ingår också i uppdraget. Då MoA Lärcentrum har flera skolor i Stockholmsområdet kan arbetet fördelas mellan olika platser.

Som person har du en pedagogisk fallenhet och förmåga att motivera och inspirera människor du möter. Du brinner för att arbeta nära de studerande i deras utveckling och har ett inkluderande arbetssätt. Ett projekt- och problemorienterat arbetssätt är ett naturligt sätt för dig att arbeta. Erfarenhet av utbildning för vuxna, mångkulturellt arbete samt digitalt lärande är meriterande.

Vi ser gärna att du är strukturerad, flexibel och lösningsfokuserad. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och kreativitet. Önskvärt är om du har lärarexamen samt lärarlegitimation med behörighet att undervisa i de ämnen som ingår i vård- och omsorgsprogrammet. Vi ser gärna att du som söker har tidigare erfarenhet av undervisning inom gymnasieskolan och/eller vuxenutbildningen. Har du erfarenhet av arbete i Alvis och It’s learning är det ett plus.

Tillträde: Enligt överenskommelse

Arbetstid: Heltid 100 %

Varaktighet: Tillsvidare (vi tillämpar provanställning på sex månader)

Löneform: Fast månadslön, vi tillämpar individuell lönesättning. MoA Lärcentrum har kollektivavtal.

Ansökan: Du är varmt välkommen att söka tjänsten genom att skicka ditt CV och personliga brev till Daniela via mail: daniela.bethgabriel@moa-larcentrum.se

Intervjuer och urval sker löpande så sök gärna tjänsten så snart som möjligt!

Ansök senast 2019-04-01!

Kontaktperson: Verksamhetschef Daniela Bethgabriel

Mail: daniela.bethgabriel@moa-larcentrum.se

Adress: Huddinge Konferenscenter AB (MoA Lärcentrum), Patron Pehrs väg 3, 141 35 Huddinge