Lämna feedback
5 mars, 2018

Vi söker en lärare till Vård-och omsorgsprogrammet i Jönköping!

1997 var året då MoA Lärcentrum startade i Linköping, med visionen att erbjuda en högkvalitativ, varm och hjärtlig utbildning för vuxna. Verksamheten har sedan dess vuxit stadigt och idag har vi 11 skolor runt om i landet och avtal med 30 kommuner. MoA Lärcentrum erbjuder klass- och distansstudier inom vård- och omsorgsprogrammet, barn- och fritidsprogrammet, yrkesväktarutbildning, grundläggande och gymnasiala allmänna teoretiska kurser samt SFI. Vi kan med stolthet säga att vi idag är ett av de större utbildningsföretagen inom vård-och omsorgsutbildningar. Vi på MoA Lärcentrum känner stor glädje och stolthet över att årligen utbilda ca 5000 elever och bidra till att fler människor får en anställning efter att ha studerat hos oss. Vårt mål är att alltid vara elevernas första val i öppna jämförelser mellan skolor.

Vi lever efter våra ledord och värderingar Hjärtligt – Inspirerande – Engagerande – med Kvalité. Vi värderar starkt vår teamkänsla och att ha kul och trivas på arbetet!

 

Beskrivning av tjänsten

Ditt arbete kommer bestå av klassundervisning och distansundervisning i vård- och omsorgsämnena för elever inom vuxenutbildningen. Förutom undervisning tillkommer andra för läraruppdraget naturligt tillhörande uppgifter, såsom mentorskap och utvecklingsarbete tillsammans med dina kollegor. Anskaffning av APL-platser är också en del i uppdraget.

Som person har du en pedagogisk fallenhet och förmåga att motivera och inspirera människor du möter. Du brinner för att arbeta nära de studerande i deras utveckling och har ett inkluderande arbetssätt. Ett projekt- och problemorienterat arbetssätt är ett naturligt sätt för dig att arbeta. Erfarenhet av utbildning för vuxna, mångkulturellt arbete samt digitalt lärande är meriterande.

Vi ser gärna att du är strukturerad, flexibel och lösningsfokuserad. Önskvärt är om du har lärarexamen samt lärarlegitimation med behörighet att undervisa i de ämnen som ingår i vård- och omsorgsprogrammet. Vi ser gärna att du som söker har tidigare erfarenhet av undervisning inom gymnasieskolan och/eller vuxenutbildningen.

Tillträde

Enligt överenskommelse

Anställningsform

Heltid

Varaktighet

Tillsvidare (vi tillämpar provanställning 6 månader)

Löneform

Fast månadslön (MoA Lärcentrum har kollektivavtal)

Ansökan

Du är varmt välkommen att söka tjänsten genom att skicka ditt CV och personliga brev till marie.jildestedt@moa-larcentrum.se

Intervjuer och urval sker löpande så sök gärna tjänsten så snart som möjligt, dock senast den 31 maj 2018.

Kontaktperson

Verksamhetschef Marie Jildestedt

Tel växel: 010-2070601

Tel direkt: 0708-838009

Ekhagsringen 11

55456 Jönköping