Lämna feedback
29 januari, 2018

Vi söker en lärare till Barn- och fritidsprogrammet i Lund!

KOMMUN: LUND, YRKE: LÄRARE I GYMNASIET
Heltid, Tillsvidare, Fast månads- vecko- eller timlön
1

Beskrivning av jobbet

Verksamhetsbeskrivning: Det finns många skäl till varför det är inspirerande och givande att arbeta hos oss på MoA Lärcentrum! Vi är det lilla värderingsstyrda företaget med hjärtat på rätt ställe och lever efter våra värderingar ”Hjärtligt – Inspirerande – Engagerande – Med kvalitet”. Vi har en stolthet över det vi gör, som är omvittnat hos våra elever och kunder. Vi är måna om vår teamkänsla och det är en självklarhet att vi har kul och trivs på vårt arbete!

Arbetsuppgifter: Uppdraget består av klassundervisning och distansundervisning i barn- och fritidsämnena för elever inom vuxenutbildningen. Som person har du en pedagogisk fallenhet och förmåga att motivera och inspirera människor du möter. Du brinner för att arbeta nära de studerande i deras utveckling och har ett inkluderande arbetssätt. Ett projekt- och problemorienterat arbetssätt är ett naturligt sätt för dig att arbeta. Erfarenhet av utbildning för vuxna, mångkulturellt arbete samt digitalt lärande är meriterande. Du ska vara strukturerad samt flexibel och lösningsfokuserad. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet, kreativitet och flexibilitet.

Utbildning/Erfarenhet: Önskvärt är om du har lärarexamen samt lärarlegitimation med behörighet att undervisa i de ämnen som ingår i barn- och fritidsprogrammet. Vi ser gärna att du som söker har tidigare erfarenhet av undervisning inom gymnasieskolan och/eller vuxenutbildningen.

Du är varmt välkommen att söka tjänsten genom att skicka ditt CV och personliga brev till marina.graneskog@moa-larcentrum.se. Urval och intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt!

   Arbetslivserfarenhet

 Lärare i gymnasiet: erfarenhet efterfrågas

Om anställningsvillkor

Vi tillämpar provanställning 6 månader.

Kontaktinformation

Kontaktpersoner

Verksamhetschef Marina Graneskog 073-6567643,marina.graneskog@moa-larcentrum.se

Postadress

MoA Lärcentrum
Sankt Lars väg 43
22270 LUND

Telefonnummer

010-2070601

Sök jobbet senast 28 februari 2018