Lämna feedback
5 juni, 2017

Vi söker en lärare till Barn och fritidsprogrammet i Linköping

barn_fritid

Vi söker en lärare till Barn och fritidsprogrammet i Linköping

Verksamhetsbeskrivning 
Det finns många skäl till varför det är inspirerande och givande att arbeta hos oss på MoA Lärcentrum! Vi är det lilla värderingsstyrda företaget i en omvärld av riskkapitalbolag. Vi har hjärtat på rätt ställe och lever efter våra värderingar ”Hjärtligt – Inspirerande – Engagerande – med kvalitet”. Vi har en stolthet över det vi gör, som är omvittnat hos våra elever och kunder. Vi är måna om vår teamkänsla och det är en självklarhet att vi har kul och trivs på vårt arbete!

Arbetsuppgifter:

Uppdraget består av klassundervisning och distansundervisning i barn- och fritidsämnena för elever inom vuxenutbildningen. Förutom undervisning tillkommer andra för läraruppdraget naturligt hörande uppgifter, såsom mentorskap och utvecklingsarbete tillsammans med dina kollegor.

Utbildning/Erfarenhet

Som person har du en pedagogisk fallenhet och förmåga att motivera och inspirera människor du möter. Du brinner för att arbeta nära de studerande i deras utveckling och har ett inkluderande arbetssätt. Ett projekt- och problemorienterat arbetssätt är ett naturligt sätt för dig att arbeta. Erfarenhet av utbildning för vuxna, mångkulturellt arbete samt digitalt lärande är meriterande. Du skall vara strukturerad lagd samt flexibel och lösningsfokuserad. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet, kreativitet och flexibilitet. Önskvärt är om du har lärarexamen samt lärarlegitimation med behörighet att undervisa i de ämnen som ingår i barn- och fritidsprogrammet. Vi ser gärna att du som söker har tidigare erfarenhet av undervisning inom gymnasieskolan och/eller vuxenutbildningen.

Kompetenser:
Lärarexamen, Lärarlegitimation

Arbetslivserfarenhet:
Lärare i gymnasiet – yrkesämnen: erfarenhet efterfrågas

Tillträde:

1 augusti eller enligt överenskommelse.

Anställningsform:

Tjänsten är på heltid.

Tillsvidare (vi tillämpar provanställning 6 månader)

Fast månadslön

Ansökan:

Ansök genom att skicka ditt CV och personliga brev till marie.lundeborg@moa-larcentrum.se  Vi arbetar med löpande urval så sök gärna tjänsten så snart som möjligt, dock senast den 22 Juni. Vid frågor, kontakta Marie Lundeborg på mailadress: marie.lundeborg@moa-larcentrum.se

MoA Lärcentrum har kollektivavtal.

 

Varmt välkommen in med din ansökan!