Lämna feedback
8 november, 2018

Vi söker en lärare till Barn och fritidsprogrammet i Linköping!

1997 var året då MoA Lärcentrum startade i Linköping, med visionen att erbjuda en högkvalitativ, varm och hjärtlig utbildning för vuxna. Verksamheten har sedan dess vuxit stadigt och idag har vi 10 skolor runt om i landet och avtal med 30 kommuner. MoA Lärcentrum erbjuder klass- och distansstudier inom vård- och omsorgsprogrammet, barn- och fritidsprogrammet, yrkesväktarutbildning, grundläggande och gymnasiala allmänna teoretiska kurser samt SFI.

 

Vi på MoA Lärcentrum känner stor glädje och stolthet över att årligen utbilda ca 5000 elever och bidra till att fler människor får en anställning efter att ha studerat hos oss. Vårt mål är att alltid vara elevernas första val i öppna jämförelser mellan skolor.

 

Vi lever efter våra ledord och värderingar Hjärtligt – Inspirerande – Engagerande – med Kvalité. Vi värderar starkt vår teamkänsla och att ha kul och trivas på arbetet!

 

Uppdraget är på heltid och i arbetsuppgifterna ingår det att planlägga, dokumentera och genomföra undervisning i enlighet med gällande regelverk och anvisningar som finns inom Skolverkets kursplaner samt våra interna riktlinjer och policys. Att bistå vid anskaffning och uppföljning av APL-platser ingår också i tjänsten.

 

Som lärare i vuxenutbildningen är det din uppgift att leda och undervisa elever och det är därför viktigt att du är engagerad och har pedagogisk fallenhet och förmåga att motivera och inspirera våra elever. Du brinner för att arbeta nära eleverna i deras lärande och personliga utveckling genom att vara tillgänglig och hjälpa dem i deras studier. Du ska vara positiv till pedagogiskt arbete i arbetslag, kunna ta egna initiativ och kunna arbeta både självständigt och i team. Då vi är en mindre skola är det värdefullt om du har förmåga att se möjligheter, vill vara delaktig i att utveckla vår verksamhet och trivs med att arbeta i en dynamisk och målinriktad miljö där alla strävar åt samma mål och hjälps åt.

 

Erfarenhet av utbildning för vuxna, mångkulturellt arbete samt digitalt lärande är meriterande. Vi ser gärna att du är strukturerad, flexibel och lösningsfokuserad. Meriterande är om du har lärarexamen samt lärarlegitimation med behörighet att undervisa i ämnen som ingår i barn- och fritidsprogrammet. Vi ser gärna att du som söker har tidigare erfarenhet av undervisning inom gymnasieskolan och/eller vuxenutbildningen. Förskollärare eller fritidspedagog är också välkomna sökanden.

 

Tillträde: Enligt överenskommelse

Arbetstid: Deltid/Heltid enligt ö.k.

Varaktighet: Tillsvidare (vi tillämpar provanställning på 6 månader)

Löneform: Fast månadslön (MoA Lärcentrum har kollektivavtal)

Ansökan: Du är varmt välkommen att söka tjänsten genom att skicka ditt CV och personliga brev till: jobbansokan@moa-larcentrum.se

Urval och intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt! Ansök senast 2018-11-30.

Kontaktperson: VD/Partner Jens Porsgaard  jens.porsgaard@moa-larcentrum.se

Tel: 070-797 35 83

MoA Lärcentrum, Ågatan 53, 582 22 Linköping