Lämna feedback
18 september, 2018

Vi söker en lärare i svenska som andraspråk som har passion, stort kunnande och hjärtat på rätt ställe!

1997 var året då MoA Lärcentrum startade i Linköping, med visionen att erbjuda en högkvalitativ, varm och hjärtlig utbildning för vuxna. Verksamheten har sedan dess vuxit stadigt och idag har vi 11 skolor runt om i landet och avtal med 30 kommuner. MoA Lärcentrum erbjuder klass- och distansstudier inom vård- och omsorgsprogrammet, barn- och fritidsprogrammet, yrkesväktarutbildning, grundläggande och gymnasiala allmänna teoretiska kurser samt SFI. Vi kan med stolthet säga att vi idag är ett av de större utbildningsföretagen inom vård-och omsorgsutbildningar. Vi på MoA Lärcentrum känner stor glädje och stolthet över att årligen utbilda ca 5000 elever och bidra till att fler människor får en anställning efter att ha studerat hos oss. Vårt mål är att alltid vara elevernas första val i öppna jämförelser mellan skolor.

Vi lever efter våra ledord och värderingar Hjärtligt – Inspirerande – Engagerande – med Kvalité. Vi värderar starkt vår teamkänsla och att ha kul och trivas på arbetet!

 

Arbetsuppgifter: Uppdraget består av klassundervisning i SFI och svenska som andraspråk för elever inom vuxenutbildningen. Du kommer att arbeta på vår skola i Göteborg.

 

Utbildning/Erfarenhet: Som person har du en pedagogisk fallenhet och förmåga att motivera och inspirera människor du möter. Du brinner för att arbeta nära de studerande i deras utveckling och har ett inkluderande arbetssätt. Ett projekt- och problemorienterat arbetssätt är ett naturligt sätt för dig att arbeta. Erfarenhet av utbildning för vuxna, mångkulturellt arbete samt digitalt lärande är meriterande. Vi ser gärna att du är strukturerad, flexibel och lösningsfokuserad. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och kreativitet. Önskvärt är om du har lärarexamen samt lärarlegitimation med behörighet att undervisa i SFI/svenska som andraspråk. Vi ser gärna att du som söker har tidigare erfarenhet av undervisning inom gymnasieskolan och/eller vuxenutbildningen.

 

Tillträde: Enligt överenskommelse

 

Varaktighet: Tillsvidare (vi tillämpar provanställning 6 månader). Tjänstens omfattning är på minst 50 % men möjlighet finns att jobba upp till heltid (100 %). Vi kommer överens om ett schema som passar både dig och verksamhetens behov.

 

Löneform: Fast månadslön. MoA Lärcentrum har kollektivavtal och vi tillämpar även individuell lönesättning.

 

Kontaktperson: Verksamhetschef Maria Hammar

 

Tel direkt: 0733-917860

 

Ansökan: Ansök genom att skicka ditt CV och personliga brev till maria.hammar@moa-larcentrum.se. Vi arbetar med löpande urval så sök gärna tjänsten så snart som möjligt!

 

Vid frågor, kontakta Maria Hammar. Ansök senast 2018-10-08!