Synpunkter på utbildningen
4 juli, 2019

Vi söker en inspirerande och engagerad väktarlärare till vår skola i Solna!

1997 var året då MoA Lärcentrum startade i Linköping, med visionen att erbjuda en högkvalitativ, varm och hjärtlig utbildning för vuxna. Verksamheten har sedan dess vuxit stadigt och i nuläget har vi 11 skolor runt om i landet och avtal med 30 kommuner. Vi kan med stolthet säga att vi idag är ett av de större utbildningsföretagen inom vård-och omsorgsutbildningar. Vi på MoA känner stor glädje och stolthet över att årligen utbilda ca 5 000 elever och bidra till att fler människor får en anställning efter att ha studerat hos oss. Vårt mål är att alltid vara elevernas första val i öppna jämförelser mellan skolor. Vi lever efter våra ledord och värderingar Hjärtligt – Inspirerande – Engagerande – med Kvalité. Vi värderar starkt vår teamkänsla och att ha kul och trivas på arbetet! Läs mer på www.moa-larcentrum.se

 

Inspirerande och engagerad väktarlärare till vår skola i Solna!

Arbetsuppgifter: Uppdraget består av undervisning i klass och distans främst för våra elever som läser vår väktarutbildning Då väktarutbildningen bygger på kurser ur barn- och fritidsprogrammet kan också undervisning inom barn- och fritidsprogrammet bli aktuellt. Även uppföljning av APL-placeringar och APL-besök är en del av uppdraget. uppdraget innebär även ett nära samarbete med branschen för säkerställande av APL- platser samt för utvecklings- och kvalitetssyfte av utbildningen.

 

Vi erbjuder dig: En spännande resa, där du får vara med och skapa och utveckla verksamheten i Solna. Du blir vår huvudansvariga väktarlärare i Stockholm och är tillsammans med övriga kollegor med och formar och bygger er verksamhet tillsammans och utifrån MoAs värdeord; Hjärtligt – Inspirerande – engagerande – med Kvalité.

 

Utbildning/Erfarenhet: Du är yrkeslärare, eller är under utbildning till yrkeslärare, med behörighet att undervisa i kurser ur Barn- och fritidsprogrammet. Som person har du en pedagogisk fallenhet och förmåga att motivera och inspirera människor du möter. Du brinner för att arbeta nära de studerande i deras utveckling och har ett inkluderande arbetssätt. Erfarenhet av utbildning för vuxna, mångkulturellt arbete samt digitalt lärande är meriterande. Erfarenhet från arbete inom väktarbranschen eller polisväsendet är något vi ser som positivt. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet, samarbetsförmåga och kreativitet.

Tillträde: Enligt överenskommelse

Varaktighet: Tillsvidare (vi tillämpar provanställning på sex månader). Tjänstens omfattning är på 60-100%

Löneform: Fast månadslön (MoA Lärcentrum har kollektivavtal och tillämpar individuell lönesättning)

Ansökan: Du är varmt välkommen att söka tjänsten genom att skicka ditt CV och personliga brev till jobbansokan@moa-larcentrum.se

Referens: Väktarlärare

Ansök senast: 2019-07-26

Kontaktperson: Daniela Bethgabriel, verksamhetschef