Synpunkter på utbildningen
18 juli, 2019

Vi söker en handelslärare som har passion, stort kunnande och hjärtat på rätt ställe!

1997 var året då MoA Lärcentrum startade i Linköping, med visionen att erbjuda en högkvalitativ, varm och hjärtlig utbildning för vuxna. Verksamheten har sedan dess vuxit stadigt och i nuläget har vi 11 skolor runt om i landet och avtal med 30 kommuner.

Vi på MoA känner stor glädje och stolthet över att årligen utbilda ca 5 000 elever och bidra till att fler människor får en anställning efter att ha studerat hos oss. Vårt mål är att alltid vara elevernas första val i öppna jämförelser mellan skolor. Vi lever efter våra ledord och värderingar Hjärtligt – Inspirerande – Engagerande – med Kvalité. Vi värderar starkt vår teamkänsla och att ha kul och trivas på arbetet! Läs mer på www.moa-larcentrum.se

Vi söker nu en handelslärare med passion, stort kunnande och hjärtat på rätt ställe till vår skola i Linköping.

Kompetensprofil:

Vi söker dig som är legitimerad lärare, eller med ambitionen att läsa in pedagogiken senare, med behörighet för handels- och administrationsprogrammets yrkesämnen. Likaså du som är i slutet av din lärarutbildning är välkommen att söka.

Du ska ha en pedagogisk förmåga att leda andra personer i deras lärande och personliga utveckling samt vara väl förtrogen med skolans regelverk.

Uppdraget består av klassundervisning på vår skola i Linköping och kurser på distans på uppdrag från olika kommuner. I uppdraget ligger också ett mentorsansvar och att planera och bedriva undervisning enligt gällande läroplan.

Vi söker dig som har ett stort engagemang och drivkraft och vill bidra till att verksamheten uppnår uppsatta mål. Den personen som vi ser hos oss är kreativ och öppen för nya idéer och tankesätt. Som person har du en pedagogisk fallenhet och förmåga att motivera och inspirera människor du möter. Du brinner för att arbeta nära de studerande i deras utveckling och har ett inkluderande arbetssätt. Ett projekt- och problemorienterat arbetssätt är ett naturligt sätt för dig att arbeta. Erfarenhet av utbildning för vuxna och mångkulturellt arbete är meriterande. Du ska vara positiv till pedagogiskt arbete i ett arbetslag, kunna ta egna initiativ och kunna arbeta både självständigt och i team. Du ska ha både vilja och förmåga att se möjligheter och därmed vara delaktig i att utveckla vår verksamhet.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet, samarbetsförmåga, kreativitet och flexibilitet.

Är du personen vi söker som vill du vara med i vårt framgångsrika MoA-team? Då är du varmt välkommen att söka tjänsten så snart som möjligt!

Tillträde: Enligt överenskommelse.

Anställningsform: Tillsvidare 100% (vi tillämpar provanställning 6 månader)

Ansökan: Vänligen märk din ansökan märkt ”Handelslärare Linköping” med ditt CV och personliga brev till jobbansokan@moa-larcentrum.se

Vi arbetar med löpande urval så sök gärna tjänsten så snart som möjligt, dock senast den 12 augusti. Vid frågor, kontakta verksamhetschef Cecilia Nilsson på cecilia.nilsson@moa-larcentrum.se

MoA Lärcentrum har kollektivavtal.

 

Hjärtligt välkommen in med din ansökan!