Lämna feedback
4 juli, 2018

Vi söker en distanslärare till SFI- och svenska som andraspråk!

1997 var året då MoA Lärcentrum startade i Linköping, med visionen att erbjuda en högkvalitativ, varm och hjärtlig utbildning för vuxna. Verksamheten har sedan dess vuxit stadigt och idag har vi 11 skolor runt om i landet och avtal med 30 kommuner. MoA Lärcentrum erbjuder klass- och distansstudier inom vård- och omsorgsprogrammet, barn- och fritidsprogrammet, yrkesväktarutbildning, grundläggande och gymnasiala allmänna teoretiska kurser samt SFI. Vi kan med stolthet säga att vi idag är ett av de större utbildningsföretagen inom vård-och omsorgsutbildningar. Vi på MoA Lärcentrum känner stor glädje och stolthet över att årligen utbilda ca 5000 elever och bidra till att fler människor får en anställning efter att ha studerat hos oss. Vårt mål är att alltid vara elevernas första val i öppna jämförelser mellan skolor.

Vi lever efter våra ledord och värderingar Hjärtligt – Inspirerande – Engagerande – med Kvalité. Vi värderar starkt vår teamkänsla och att ha kul och trivas på arbetet!

 

Arbetsuppgifter: Uppdraget består av distansundervisning i SFI och svenska som andraspråk för elever inom vuxenutbildningen. Tjänsten är på heltid.

Utbildning/Erfarenhet:

Som person har du en pedagogisk fallenhet och förmåga att motivera och inspirera människor du möter. Du brinner för att arbeta nära de studerande i deras utveckling och har ett inkluderande och kontaktskapande arbetssätt. Ett projekt- och problemorienterat arbetssätt är ett naturligt sätt för dig att arbeta. Erfarenhet av utbildning för vuxna, mångkulturellt arbete samt digitalt lärande är meriterande.

Vi ser gärna att du är strukturerad, flexibel och lösningsfokuserad. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och kreativitet. Önskvärt är om du har lärarexamen samt lärarlegitimation med behörighet att undervisa i SFI/svenska som andraspråk. Vi ser gärna att du som söker har tidigare erfarenhet av undervisning inom gymnasieskolan och/eller vuxenutbildningen. Då vi inom kort kommer att byta lärplattform finns stora möjligheter att påverka kommande upplägg och material.

Tillträde: Enligt ö.k.

Ansök senast: 2018-07-31

Varaktighet: Tillsvidare (vi tillämpar provanställning 6 månader)

Löneform: Fast månadslön (MoA Lärcentrum har kollektivavtal)

Ansökan: Du är varmt välkommen att söka tjänsten genom att skicka ditt CV och personliga brev till Marina på marina.graneskog@moa-larcentrum.se.

Vi arbetar med löpande urval så sök gärna tjänsten så snart som möjligt!

Kontaktperson: Verksamhetschef Marina Graneskog

Tel direkt: 073 – 6567643

Tel växel: 010 – 2070601

Adress: MoA Lärcentrum, Sankt Lars väg 43B, 222 70 Lund