Synpunkter på utbildningen
5 juli, 2019

Vi söker en administratör till MoA Lärcentrum i Stockholm!

1997 var året då MoA Lärcentrum startade i Linköping, med visionen att erbjuda en högkvalitativ, varm och hjärtlig utbildning för vuxna. Verksamheten har sedan dess vuxit stadigt och idag har vi 10 skolor runt om i landet och avtal med 30 kommuner. MoA Lärcentrum erbjuder klass- och distansstudier inom vård- och omsorgsprogrammet, barn- och fritidsprogrammet, yrkesväktarutbildning, grundläggande och gymnasiala allmänna teoretiska kurser samt SFI.

Vi kan med stolthet säga att vi idag är ett av de större utbildningsföretagen inom vård-och omsorgsutbildningar. Vi på MoA Lärcentrum känner stor glädje och stolthet över att årligen utbilda ca 5000 elever och bidra till att fler människor får en anställning efter att ha studerat hos oss. Vårt mål är att alltid vara elevernas första val i öppna jämförelser mellan skolor.

Vi lever efter våra ledord och värderingar Hjärtligt – Inspirerande – Engagerande – med Kvalité. Vi värderar starkt vår teamkänsla och att ha kul och trivas på arbetet!

 

Beskrivning av arbetsuppgifter:

Som administratör är du navet i verksamheten och du samarbetar med alla förekommande funktioner och personer. Datorn är ditt viktigaste arbetsverktyg men du ska också vara tydlig och korrekt i din kommunikation, såväl muntlig som skriftlig. Att administrera innebär att ta hand om och behandla olika slags ärenden, förfrågningar eller ansökningar. Du behöver ha kunskap om de avtal vi har med kommuner och andra kunder, likaså ha kontroll över de administrativa system vi arbetar i: Alvis, Extens, Open24/Hypernet, Freja, It´s learning, Sharepoint samt Office.

Våra skolor är belägna på flera orter och du kan därför ha din arbetsdag förlagd på olika platser i Stockholmsområdet under arbetsveckan. Ditt arbete samordnas med övriga administratörer inom verksamheten.

 

Du kommer bland annat att:

 

 

Beskrivning av kvalifikationer:

Du behöver vara en ytterst flexibel och lösningsfokuserad person och förstå vikten av tillgänglighet och ett vänligt bemötande. Vi arbetar som ett team vilket innebär att vi ser den stora nyttan av delaktighet och tanken om att göra saker tillsammans. Att du är serviceinriktad, har en hög integritet och personlig mognad är vidare egenskaper vi förutsätter att du har. Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning med inriktning mot administration eller en högskoleutbildning samt minst två års erfarenhet av administrativt arbete. Du förväntas ha god IT-vana och kunskap i Officepaketet. Språkligt kan du flytande svenska i tal och skrift.

 

Vi erbjuder dig en trevlig arbetsplats där du kommer ha ett nära samarbete med dina kollegor, möjlighet att utvecklas i din yrkesroll och där idéer och förslag på förbättringar och arbetssätt uppmuntras. 30 dagars semester och friskvårdsbidrag är bara några av de förmåner som ingår.

 

Tillträde: Enligt överenskommelse

 

Varaktighet: Tillsvidare (vi tillämpar provanställning på sex månader)

 

Arbetsomfattning: 100 %. MoA Lärcentrum har kollektivavtal

 

Kontaktperson: Daniela Bethgabriel

 

Tel: 010 – 2070601

 

Adress: MoA Lärcentrum

Patron Pehrs väg 3

141 35 Huddinge

 

Ansökan: Är du personen vi söker och vill vara med i vårt framgångsrika team, är du varmt välkommen att söka tjänsten så snart som möjligt! Urval och intervjuer sker löpande.

Du ansöker genom att maila ditt CV & personliga brev till daniela.bethgabriel@moa-larcentrum.se

 

Ansök senast: 2019-08-03!