Synpunkter på utbildningen
22 oktober, 2019

Lärgården och MoA Lärcentrum söker en studie- och yrkesvägledare som har passion, stort kunnande och hjärtat på rätt ställe!

Kompetensprofil:

Vi söker dig som är utbildad studie- och yrkesvägledare alternativt är i slutet av din utbildning. Som studie- och yrkesvägledare hos oss arbetar du nära eleverna och är en viktig del av teamet med lärare, verksamhetschef, specialpedagog och administratör på skolan. Tillsammans ger ni eleverna de bästa förutsättningarna för att lyckas med studierna. I rollen som studie- och yrkesvägledare kommer du att träffa eleverna enskilt och i grupp. Du vägleder och uppmuntrar eleverna i deras studiesituation och synliggör vilka möjliga vägar mot arbetslivet som finns. I de enskilda mötena kommer du följa upp och planera elevernas studier. Din arbetsplats kommer vara på våra skolor i Stockholm samt Uppsala.

Vi söker dig som har ett stort engagemang och drivkraft och vill bidra till att verksamheten uppnår uppsatta mål. Den personen som vi ser hos oss är kreativ och öppen för nya idéer och tankesätt. Som person har du en pedagogisk fallenhet och förmåga att motivera och inspirera människor du möter. Du brinner för att arbeta nära de studerande i deras utveckling och har ett inkluderande arbetssätt. Ett projekt- och problemorienterat arbetssätt är ett naturligt sätt för dig att arbeta. Erfarenhet av utbildning för vuxna och mångkulturellt arbete är meriterande. Du ska ha både vilja och förmåga att se möjligheter och därmed vara delaktig i att utveckla vår verksamhet. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet, samarbetsförmåga, kreativitet och flexibilitet.

Är du personen vi söker som vill du vara med i vårt framgångsrika team? Då är du varmt välkommen att söka tjänsten så snart som möjligt!

Tillträde: Enligt överenskommelse.
Anställningsform: Tillsvidare 75-100%

Ansökan: Vänligen märk din ansökan ”studie- och yrkesvägledare” med ditt CV och personliga brev till jobbansokan@moa-larcentrum.se

Vi arbetar med löpande urval så sök gärna tjänsten så snart som möjligt, dock senast den 14 november. Vid frågor, kontakta utvecklingschef Helena Källström på helena.kallstrom@moa-larcentrum.se

Hjärtligt välkommen in med din ansökan!


1997 var året då MoA Lärcentrum startade i Linköping, med visionen att erbjuda en högkvalitativ, varm och hjärtlig utbildning för vuxna. Verksamheten har sedan dess vuxit stadigt och i nuläget har vi tillsammans med vår systerskola Lärgården 13 skolor runt om i landet och avtal med 35 kommuner. I Stockholm har Lärgården funnits sedan 1997. Vi kan med stolthet säga att vi idag är ett av de större utbildningsföretagen inom vård- och omsorgsutbildningar. Vi på MoA och Lärgården känner stor glädje och stolthet över att årligen utbilda ca 5 000 elever och bidra till att fler människor får en anställning efter att ha studerat hos oss. Vårt mål är att alltid vara elevernas första val i öppna jämförelser mellan skolor. Vi lever efter våra ledord och värderingar Hjärtligt – Inspirerande – Engagerande – med Kvalité. Vi värderar starkt vår teamkänsla och att ha kul och trivas på arbetet!