Lämna feedback
17 januari, 2018

Lärare till Barn-och fritidsprogrammet i Linköping

Sammanfattning

 

KOMMUN: LINKÖPING | YRKE: LÄRARE I GYMNASIET

ANSTÄLLNINGSFORM: Heltid, Tillsvidare | LÖN: Fast månads- vecko- eller timlön

Beskrivning av jobbet

Kort beskrivning av företaget: Det finns många skäl till varför det är inspirerande och givande att arbeta hos oss på MoA Lärcentrum! Vi är det lilla värderingsstyrda företaget med hjärtat på rätt ställe och lever efter våra värderingar ”Hjärtligt – Inspirerande – Engagerande – Med kvalitet”. Vi har en stolthet över det vi gör, som är omvittnat hos våra elever och kunder. Vi är måna om vår teamkänsla och det är en självklarhet att vi har kul och trivs på vårt arbete!

Titel: Vi söker en lärare till Barn-och fritidsprogrammet i Linköping!

Beskrivning av arbetsuppgifter: Uppdraget består av klassundervisning och distansundervisning i barn- och fritidsämnena för elever inom vuxenutbildningen. Som person har du en pedagogisk fallenhet och förmåga att motivera och inspirera människor du möter. Du brinner för att arbeta nära de studerande i deras utveckling och har ett inkluderande arbetssätt. Ett projekt- och problemorienterat arbetssätt är ett naturligt sätt för dig att arbeta. Erfarenhet av utbildning för vuxna, mångkulturellt arbete samt digitalt lärande är meriterande. Du ska vara strukturerad samt flexibel och lösningsfokuserad. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet, kreativitet och flexibilitet.

Beskrivning av kvalifikationer: Önskvärt är om du har lärarexamen samt lärarlegitimation med behörighet att undervisa i de ämnen som ingår i barn- och fritidsprogrammet. Vi ser gärna att du som söker har tidigare erfarenhet av undervisning inom gymnasieskolan och/eller vuxenutbildningen.

Andra uppgifter: Ansök genom att skicka ditt CV och personliga brev till marie.lundeborg@moa-larcentrum.se Vi arbetar med löpande urval så sök gärna tjänsten så snart som möjligt. Vid frågor, kontakta Marie Lundeborg. Varmt välkommen med din ansökan!

Arbetslivserfarenhet

 Lärare i gymnasiet: erfarenhet efterfrågas

Om anställningsvillkor

Heltid – tillsvidare – 6 månaders provanställning.

Kontaktinformation

Kontaktpersoner

Verksamhetschef Marie Lundeborg, 0708-10 35 71,marie.lundeborg@moa-larcentrum.se

Företagets adress

Ågatan 53

Postadress

MoA Lärcentrum

Ågatan 53

58222 LINKÖPING

Telefonnummer

010-207 06 01

E-post

marie.lundeborg@moa-larcentrum.se

Sök jobbet senast 31 mars 2018

Ansök genom att skicka ditt CV och personliga brev till marie.lundeborg@moa-larcentrum.se Vi arbetar med löpande urval så sök gärna tjänsten så snart som möjligt. Vid frågor, kontakta Marie Lundeborg. Varmt välkommen med din ansökan!