Lämna feedback
5 mars, 2018

Kvalitets- & utbildningschef till Linköping

MoA Lärcentrum 1997 var året då MoA Lärcentrum startade i Linköping, med visionen att erbjuda en högkvalitativ, varm och hjärtlig utbildning för vuxna. Verksamheten har sedan dess vuxit stadigt och idag har vi 11 skolor runt om i landet och avtal med 30 kommuner. MoA Lärcentrum erbjuder klass- och distansstudier inom vård- och omsorgsprogrammet, barn- och fritidsprogrammet, yrkesväktarutbildning, grundläggande och gymnasiala allmänna teoretiska kurser samt SFI. Vi kan med stolthet säga att vi idag är ett av de större utbildningsföretagen inom vård-och omsorgsutbildningar. Vi på MoA Lärcentrum känner stor glädje och stolthet över att årligen utbilda ca 5000 elever och bidra till att fler människor får en anställning efter att ha studerat hos oss. Vårt mål är att alltid vara elevernas första val i öppna jämförelser mellan skolor.

Vi lever efter våra ledord och värderingar Hjärtligt – Inspirerande – Engagerande – med Kvalité. Vi värderar starkt vår teamkänsla och att ha kul och trivas på arbetet!

 

Kvalitets- & Utbildningschef

Motiveras du av verksamhetsutveckling och att driva metodiskt kvalitetsarbete? Trivs du i en händelserik miljö där du har stor frihet och förtroende att övergripande ansvara för Kvalitets & Utbildningsfrågor? Då kan du vara vår nya kollega!

Kvalitet och hjärtlighet är värdegrunden för oss på MoA. Som Kvalitets- & Utbildningschef hos oss har du därför en central roll där du utvärderar och utvecklar våra kvalitetsprocesser och verkar som intern kvalitetsgranskare där du säkerställer en likriktighet på samtliga utbildningsorter. Du håller dig ajour med nya riktlinjer från Skolverket och blir ett viktigt bollplank till våra verksamhetschefer i pedagogiska frågeställningar och vid anbudsarbete. Du ingår i företagsledningen där kvalité och pedagogiskt utveckling är en central fråga och rapporterar till VD.

Vi söker dig som är utbildad rektor och därmed är väl insatt i skollagen, styrdokument, förordningar, kursplaner etc. och vad det därmed innebär att arbeta med systematiskt kvalitetsarbete inom skolans värld. Har du arbetat i en liknande roll tidigare ser vi det som mycket meriterande, likaså tidigare erfarenheter från vuxenutbildning. Du är noga med att hålla dig uppdaterad på utveckling och forskning inom det pedagogiska fältet och har förmågan att föreslå idéer och arbetssätt som gör oss ännu bättre och därmed bidrar till att stärka vårt varumärke.

Som person är du grundlig och metodisk i ditt arbete med ett högt kvalitetstänk och god administrativ struktur. Du är en god kommunikatör som tydligt processar och förmedlar information. Du trivs med att verka i en dynamisk miljö och har en trygg och positiv framtoning. Bland kollegor och medarbetare kommer du att uppskattas för att du är tydlig, strukturerad och handlingskraftig. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vi erbjuder dig en strategisk nyckelroll med en attraktiv närhet till både kärnverksamhet och ledning i en värderingsstyrd, modern och välmående organisation som befinner sig i en långsiktigt spännande tillväxtfas.

I denna rekrytering samarbetar vi med Ny Position som arbetar med rekrytering av befattningshavare i ledande position och specialister. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Anna Josefsson eller Maria Svensson på 036-330 09 00. Du söker tjänsten via denna sida, där du registrerar ditt CV och kopplar din ansökan till tjänsten. Vi önskar din ansökan senast den 25 mars.