Lämna feedback
21 december, 2017

Jobbannons BoF-lärare Nyköping

Det finns många skäl till varför det är inspirerande och givande att arbeta hos oss på MoA Lärcentrum! Vi är det lilla värderingsstyrda företaget med hjärtat på rätt ställe och lever efter våra värderingar "Hjärtligt - Inspirerande - Engagerande - Med kvalitet". Vi har en stolthet över det vi gör, som är omvittnat hos våra elever och kunder. Vi är måna om vår teamkänsla och det är en självklarhet att vi har kul och trivs på vårt arbete!

Kontaktperson:       Roger Psajd/Karin Billsten

 

Arbetsplats: MoA Lärcentrum Nyköping

 

Titel/yrkesbenämning Vi söker den bästa BF läraren, är det du?

 

Beskrivning av arbetsuppgifter:  Uppdraget är på heltid och i arbetsuppgifterna ingår det att planlägga, dokumentera och genomföra undervisning i enlighet med gällande regelverk och anvisningar som finns inom Skolverkets kursplaner och våra interna riktlinjer och policys. Anskaffning och uppföljning av APL platser ingår också i tjänsten. Meriterande om du jobbat med det tidigare. Som lärare i vuxenutbildningen är det din uppgift att leda och undervisa elever och det är därför viktigt att du är engagerad och har pedagogisk fallenhet och förmåga att motivera och inspirera våra elever. Du brinner för att arbeta nära eleverna i deras lärande och personliga utveckling genom att vara tillgänglig och hjälpa dem i deras studier. Du ska vara positiv till pedagogiskt arbete i arbetslag, kunna ta egna initiativ och kunna arbeta både självständigt och i team. Då vi är en mindre skola är det viktigt att du har förmåga att se möjligheter, kunna vara delaktig i att utveckla vår verksamhet och trivs med att arbeta i en dynamisk och målinriktad miljö där alla strävar åt samma mål och hjälps åt. Det är därför fördelaktigt om du tycker om att göra det där lilla extra och värdesätta goda relationer! Stor vikt läggs vid personlig lämplighet, samarbetsförmåga, kreativitet och flexibilitet.

 

Beskrivning av kvalifikationer: Är du behörig lärare inom ämnet/ämnena är det meriterande. Det är också meriterande att ha erfarenhet av att ha jobbat mot olika arbetsmarknadsåtgårder. Körkort och tillgång till egen bil en fördel då APL besök ingår i tjänsten.

 

ANSTÄLLNINGSVILLKOR

 

Ansökan senast: 2018-01-31

Tillträde: Enligt överenskommelse.

Typ av anställning: Heltid, tillsvidare

Erfarenhet: Erfarenhet krävs

Löneform: Fast månads- vecko- eller timlön

Övrig information beträffande löneform: MoA Lärcentrum har kollektivavtal.

Övriga villkor: Är du personen vi söker och vill vara med i vårt framgångsrika team och bidra till vår samhällsutmaning, är du varmt välkommen att söka tjänsten så snart som möjligt! Urval och intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan snarast. Anställning kan komma att ske innan sista ansökningsdatum.