Lämna feedback
30 juni, 2017

Vi söker lärare till vår vård- och omsorgsutbildning i Jönköping

vard_omsorg_2

MoA Lärcentrum i Jönköping växer och söker därför flera vårdlärare med start 1 januari 2018!

I juni 2017 fick vi beskedet att vi vann upphandlingen att få leverera vård- och omsorgsutbildningar till Vuxenutbildningen i Jönköping och med start den 1 januari 2018.

Vi startar nu upp sökandet efter de bästa vårdlärarna som finns i regionen för att komplettera det proffsiga team av medarbetare vi har redan idag.

Vi tror att du är intresserad av att arbeta med att undervisa vuxna elever och lockas av att få chansen att utvecklas som lärare hos oss på MoA som en del i vårt framgångsrika utbildningsteam.

Vi levererar utbildning med högsta kvalitet och med ett stort engagemang och hjärta för precis alla våra elever. Målet är att alla elever ska lyckas med att nå sitt mål och allt annat är ett misslyckande för oss. Vi har en familjär känsla på vår skola och ägarna finns med i verksamheten.

 

Arbetsuppgifter:

Som lärare på Vård- och omsorgsutbildningen kommer du att undervisa vuxenstuderande på gymnasial nivå inom studieformerna klass, distans och flex. I vård- och omsorgsutbildningen kommer vi att erbjuda inriktningarna äldreomsorg, psykiatri, sjukvård och funktionshinder varför vi gärna ser att du i din ansökan anger om du har erfarenhet av utbildning eller praktiskt arbete inom en eller flera av dessa områden. Vi förespråkar ett praktiskt samt projekt- och problembaserat lärande på MoA Lärcentrum och du förväntas kunna arbeta med extra anpassningar så att undervisningen anpassas till varje individ och dennes behov. Utöver undervisning så innefattar dina arbetsuppgifter att tillsammans med arbetslaget organisera och utveckla vår utbildning samt att ha kontakt med arbetslivet (APL). Vår utbildning sker – förutom i klassrummet – via lärplattformen Fronter som möjliggör en mångsidig interaktion mellan lärare och elev.

 

Kvalifikationer:

Du har medicinsk kompetens samt erfarenhet av pedagogik och undervisning inom området. Som person är du strukturerad med ett starkt intresse för att leda, skapa relationer och för att hjälpa människor att växa och lyckas. Du är självständig, kommunikativ, respekterar elevernas olikheter och har förmågan att se möjligheter. Det är viktigt att du trivs i en föränderlig omgivning och är flexibel i din inställning till arbetet. Som lärare är du utvecklingsbenägen och intresserad av pedagogik, didaktik och digitala verktyg. Att samarbeta med andra är en självklarhet för dig.
Meriterande är om du har sjuksköterskeexamen, pågående eller avslutad lärarutbildning och/eller erfarenhet av undervisning inom vuxenutbildning.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet i denna rekrytering. Vi ser gärna att du bifogar personligt brev, CV samt eventuellt också sjuksköterske-/lärarlegitimation.

 

Vi erbjuder:

Det finns många skäl till varför det är inspirerande och givande att arbeta hos oss på MoA Lärcentrum! Vi är det lilla värderingsstyrda företaget i en omvärld av riskkapitalbolag. Vi har hjärtat på rätt ställe och lever efter våra värderingar ”Hjärtligt – Inspirerande – Engagerande – med kvalitet”. Vi är stolta över det vi gör och har många nöjda elever och kunder. Vi är måna om vår teamkänsla och det är en självklarhet att vi har kul och trivs på vårt arbete! Då vi startar upp vår Vård- och omsorgsutbildning i Jönköping under våren har du som vill vara med och bidra till utvecklingen nu ett ypperligt tillfälle att göra det. Vi ser varje medarbetare som en stor tillgång i verksamheten!

 

Ytterligare information:

Rekrytering och intervjuer sker löpande, så tveka inte att skicka in din ansökan redan nu. Tillträde enligt överenskommelse och möjlighet finns till både heltids- som deltidstjänster

Du ansöker till tjänsterna genom att maila dina handlingar till jens.porsgaard@moa-larcentrum.se

 

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänstetillsättning.