Lämna feedback
9 mars, 2017

Vi söker en SFI- lärare till vår skola i Motala

Vi söker nu en engagerad SFI- lärare till vår nya skola i Motala.

Vill du också arbeta på att värderingsstyrt företag som är i ständig tillväxt? MoA Lärcentrum vill växa genom att vara långsiktiga på de orter vi är etablerade på och nu slår vi upp portarna till en ny  MoA-skola i Motala.

Vi har sedan innan avtal inom SFI och allmänna gymnasiekurser på distans i kommunen. Genom hög kvalitet och med ett hjärtligt bemötande vill vi vara ett tydligt alternativ till andra skolor.

Vår MoA känsla är omvittnad runt om i landet och i år fyller vi 20 år som utbildningsföretag.

Vill du vara med och bygga upp vår skola i Motala och känner att du inspireras av våra värderingar så kommer du säkert trivas hos oss.

Vi är måna om vår teamkänsla och det är en självklarhet att vi har kul och trivs på vårt arbete! Företaget genomsyras av ett driv efter att hela tiden bli bättre ock kunna erbjuda en utbildning med den bästa elevupplevda kvalitén.

Vi vinner frekvent öppna jämförelsemätningar runt om i landet. Vårt varumärke står för kvalitet och våra elever får mycket goda omdömen för sina kunskaper i arbetslivet.

Arbetsuppgifter: Uppdraget består av klassundervisning  i SFI för elever inom vuxenutbildningen. Du kommer att arbeta på vår skola i Motala.

Utbildning/Erfarenhet:

Som person har du en pedagogisk fallenhet och förmåga att motivera och inspirera människor du möter. Du brinner för att arbeta nära de studerande i deras utveckling och har ett inkluderande arbetssätt. Ett projekt- och problemorienterat arbetssätt är ett naturligt sätt för dig att arbeta. Erfarenhet av utbildning för vuxna, mångkulturellt arbete samt digitalt lärande är meriterande. Du skall vara strukturerad lagd samt flexibel och lösningsfokuserad. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet, kreativitet och flexibilitet. Önskvärt är om du har lärarexamen samt lärarlegitimation med behörighet att undervisa i SFI. Vi ser gärna att du som söker har tidigare erfarenhet av undervisning inom gymnasieskolan och/eller vuxenutbildningen.

Kompetenser: Lärarexamen, Lärarlegitimation

Arbetslivserfarenhet: Meriterande

Tillträde: Enligt överenskommelse

Anställningsform: Tillsvidare  (vi tillämpar provanställning 6 månader)

Fast månadslön

Ansökan:

Ansök genom att skicka ditt CV och personliga brev till jens.porsgaard@moa-larcentrum.se  Vi arbetar med löpande urval så sök gärna tjänsten så snart som möjligt, dock senast den 31 mars Vid frågor, kontakta Jens Porsgaard

MoA Lärcentrum har kollektivavtal.