Synpunkter på utbildningen
11 april, 2017

MoA Lärcentrum öppnar skola i Kista!

MoA Lärcentrum öppnar skola i Kista!


Enligt våra värderingar hjärtligt, inspirerat, engagerat och med kvalitet vill vi ge fler elever chansen att kunna studera på MoA Lärcentrum. Vår skola firar i år 20 års jubileum med vårdutbildningar inom komvux. Det betyder att vi har lång erfarenhet av att utbilda undersköterskor med de olika utgångarna.

 

Med start i augusti välkomnar vi alla elever som söker i Norrort till vår nya skola i Kista. MOA vill som vanligt bidra med att en utbildning där studiemiljön och kvaliteten på kunskaper när eleven är klar med sin utbildning är viktigt.

 

Tillsammans med BYA (Bevaknings och Yrkes och Arbetsmiljönämnden) och deras väktarutbildningar samlokaliserar vi nu vår vård-och omsorgsutbildning, barn och fritidsutbildning samt väktarutbildning.

 

Vi vill skapa en dynamisk studiemiljö där väktarelever möter Vård och omsorgselever och Barn och fritidselever. Detta kan också göra att vi får en bra mix mellan tjejer och killar på skolan.

Hjärtligt välkommen att börja hos oss!

 

Sök till våra utbildningar i Norrort:

 

Du kan söka till oss om du bor i Norrort och söket är öppet 24/4-24/5. Klicka på följande länk för att komma till söket. https://kcno.alvis.gotit.se/student/

 

Vi erbjuder följande utbildningar:

Vård- och omsorgsutbildning med följande fördjupning äldreomsorg, hälso- och sjukvård, funktionsnedsättning och psykiatri

Barn- och Fritidsutbildningar med följande fördjupning barnskötare, assistent, pedagogisk verksamhet

Väktarutbildning

 

Samtliga utbildningar kan du gå både på distans eller i klass. För distanselever så erbjuds handledning i Kista om man önskar.

 

Har ni frågor kan ni kontakta oss på 010-207 06 01 eller via mail till sofia.einarsson@moa-larcentrum.se