Lämna feedback
21 juni, 2017

MoA Lärcentrum i Jönköping växer och söker initialt 6-8 vårdlärare med start 1 januari 2018!

exterior

Nu har vi tecknat ett avtal med Vuxenutbildningen i Jönköping om att leverera vård-och omsorgsutbildningar med start den 1 januari 2018. Avtalet löper över fyra år fram t o m 2021.

Vi startar nu upp sökandet efter de bästa vårdlärarna som finns i regionen för att komplettera det proffsiga team av medarbetare vi redan har idag.

Vi tror att du är intresserad av att arbeta med att undervisa vuxna elever och lockas av att få chansen att utvecklas som lärare hos oss på MoA som en del i vårt framgångsrika utbildningsteam.

Våra värderingar genomsyrar vår verksamhet och vi kommer också lägga stor vikt vid dem när vi rekryterar.

Vi ska leverera en utbildning med högsta kvalitet och med ett stort engagemang och hjärta för precis alla våra elever. Målet är att alla elever ska lyckas med att nå sitt mål och allt annat är ett misslyckande för oss. Vi har en familjär känsla på vår skola och ägarna finns med i verksamheten.

Är du vårdlärare och känner dig lockad av att arbeta i en organisation som vår samt vill vara med och bidra till en ökad kvalitet på våra undersköterskor i Jönköpings län. Tveka då inte att maila oss på moa.jonkoping@moa-larcentrum.se