Synpunkter på utbildningen
16 april, 2020

​MoA Lärcentrum har nu tecknat avtal med Solna Stad i syfte att intensivutbilda blivande personal till ett arbete inom vården

I Solna har kommunen, via MoA lärcentrum, tagit fram en utbildning på 3 dagar för att utbilda personal som ska kunna stötta upp inom sjukvård och äldreomsorg.

Intensivutbildningen riktar sig till personer som saknar eller har ringa erfarenhet av arbete inom vården. Efter genomförd utbildning ska personalen ha tillförskansat sig grundläggande kunskaper som de kan applicera direkt i det dagliga arbetet inom vård och omsorg.

Utbildningen innehåller:

Daniela Bethgabriel, verksamhetschef, MoA Lärcentrum:

”Tre intensiva dagar har vi nu haft med fantastiskt engagerade deltagare och stolta över den samhällsinsats de nu kommer göra i vården och i äldreomsorgen. Vi önskar alla deltagare ett stort lycka till i alla kommande utmaningar och uppdrag!”

Teori och praktik varvas i utbildningen som kommer anpassas efter gruppens förförståelse och behov. Diplom utfärdas efter avslutad utbildning.

Varje avropad utbildningsomgång består av 3 heldagar och första omgången startades den 14 april. Utbildningen bedrivs i MoA Lärcentrums lokaler på Solna Torg 3 i Solna. Metodrum eller motsvarande samt utrustning tillhandahålls av MoA.

Välkommen att kontakta oss för för mer info genom att maila: moa.stockholm@moa-larcentrum.se