Lämna feedback

Fördjupning butiksäljare/handel (Kurspaket 8)

Det övergripande målen med kurspaketet är att ge en fördjupad inblick och kunskap inom handel- och butiksområdet, med kurser som ger kunskap och färdigheter för att kunna gå in i en framtida chefsroll. Fördjupningen är en påbyggnad efter baspaket, kurspaket 3, Butikssäljare/handel.

Kort om utbildningen

Poäng: 600 poäng.

Takt: Individuell studietakt.

Längd: 1/2 år

Kursstart: Kontinuerlig.

Studieform:  Klass, distans och flex

Studieorter: Linköping.

Förkunskaper:

Kostnader: Inga förutom för vald studielitteratur.

Studiemedel: Utbildningen berättigar till studiemedel från CSN.

Jobbmöjligheter: 

Behörighet

Behörighet:

Ansökan och antagning

Du ansöker till alla våra utbildningar via din hemkommun. Mer information hittar du på din hemkommuns hemsida.

Ansök

Alla ansökningar går genom respektive kommun. När du klickar på ansökningsknappen kommer du till kommunens ansökningssida. Saknas din kommun i listan?

Innehåll

Antagning

Du söker till oss på MoA Lärcentrum via din kommuns vuxenutbildning. Det är kommunen som ansvarar för ansökan och antagning. Så fort du har blivit antagen till oss kommer vi att kalla dig till en uppstart och ett första samtal med din mentor.

Individuellt mentorskap

Som elev på MoA Lärcentrum har du en mentor som du kan vända dig till när du har frågor om dina studier. Våra lärare som också är mentor har god kunskap om de kurser som ingår i den utbildning du har blivit beviljad att läsa. Tillsammans planerar ni dina studier, studietakt, studieform, möjlighet till validering och prövning mot ett nationellt gymnasiebetyg. Du och din mentor skapar och reviderar din individuella studieplan som ligger i vårt digitala elevregister. Här dokumenteras dina studier och här fyller du och din mentor på med information som gör att vi kan anpassa dina studier efter din livssituation och dina önskemål. Målsättningen är att du har en och samma mentor under hela din studietid.

Läsperiod

.

Examen

.

Praktisk marknadsföring 2

Praktisk marknadsföring 2

100 pKurskod: HANPRA02Kurslitteratur:

H2000 Praktisk marknadsföring 2 Fakta och uppgifter – kommunicera säljande! av Gunilla Eek, Anders Pihlsgård, Susanne Walldenheid. ISBN: 9789147110216.

Personlig försäljning 2

Personlig försäljning 2

100pKurskod: FÖSPER02Kurslitteratur:

H2000 Personlig försäljning 1 Fakta och uppgifter – med kunden i fokus av Mats Erasmie och Anders Philsgård. ISBN: 9789147106134.

Näthandel 2

Näthandel 2

100 pKurskod: NÄTNÄT02Kurslitteratur:

H2000 Näthandel 1: – från affärsidé till egen webbutik av Anders Pihlsgård, Bo Skandevall och Peter Svensson (ISBN: 9789147106110).

Inköp 1

Inköp 1

100 pKurskod: INKINK01Kurslitteratur:

H2000 Inköp 1 – viktigt för lönsamheten av Jan-Olof Andersson(ISBN: 9789147106172).

Affärsutveckling

Affärsutveckling och ledarskap

100pKurskod: HANAFR0Kurslitteratur:

Ledarskap och organisation

Ledarskap och organisation

100 pKurskod: LEDLED0Kurslitteratur:

Ledarskap och organisation ISBN: 9789140681430 Gleerups Utbildning AB.

Se kurser och litteratur

Studieformer

  • Distans

  • Flex

  • Grupp

Distans

Som distanselev läser man kurser via vår lärplattform Fronter. I Fronter, i respektive kursrum, lägger ansvarig lärare ut material (filmer, länkar m.m.) till kursen. I kursrummet hittar eleven de uppgifter som är kopplade till kursen, mål och kunskapskrav och litteraturtips. Eleven kommer lätt i kontakt med ansvarig lärare genom en notisfunktion. Möjlighet till stöd, så kallade studieverkstäder, erbjuds på de fysiska skolor som finns i området. Eleven läser helfart och följer den kursordning som klasselever följer. Det ger distanseleven möjlighet att komma in på lektioner om så önskas av eleven. Ansvarig lärare erbjuder även handledning via Skype.

Flex

Flexstudier fungerar som ett mellanting mellan gruppstudier och distansstudier. Du följer ett distansupplägg med självstudier men deltar valfritt vid föreläsningar, lärarledda lektioner och praktiska övningar. Däremot är några praktiska övningar obligatoriska, detta innebär att du måste komma till skolan.

Grupp

Klassrumsundervisning sker dagtid och Du är schemalagd i skolan 16 timmar/ vecka, övrig tid studerar Du hemma. I klassrumsundervisningen träffar Du en lärare vid varje lektionstillfälle. Undervisningen varieras med föreläsningar, studiebesök, praktiska övningar och diskussioner.


Frågor & Svar

Hittar du inte svaret på din fråga? Kontakta gärna oss på Moa Lärcentrum.Kom i kontakt

Kontaktperson

Telefonnummer växel: 010-2070601

MoA Lärcentrums växel är öppen måndag till fredag kl. 08.00 – 16.30. Lunchstängt mellan kl. 12.00 – 13.00.

MoA Lärcentrum

Välj skola nedan för att komma i kontakt med MoA Lärcentrum i din ort.